זנגולה אמריקאית: סופגנייה קצת אחרת
מגישים את הסופגנייה המשונה והנפלאה הזאת חמה ועטופה באבקת סוכר, בתוך מפית נייר
רכיבים
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כפית מלח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2 כוסות חלב
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כף סוכר
60 גרם חמאה מומסת
שמן לטיגון
להגשה:
אבקת סוכר
הוראות הכנה
1. מערבבים בקערת מערבל עם וו גיטרה את החלב, הביצה, תמצית הווניל והסוכר.
2. מערבבים בקערה בינונית את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מוסיפים את החומרים היבשים לקערה של החומרים הרטובים ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים פנימה את החמאה המומסת ויוצקים את התערובת לבקבוק פלסטיק לחיץ
.3. מחממים שמן בסיר טיגון. יוצקים את הבלילה אל תוך השמן החם בצורת ספירלה, בגודל הרצוי (שולטים במזיגה בעזרת האצבע). מטגנים כ-2-3דקות עד לקבלת צבע זהוב וצורה תפוחה קלות של הסופגנייה.
4. מוציאים מהשמן, מניחים על נייר סופג ומעבירים לצלחת הגשה. מפזרים בנדיבות אבקת סוכר מעל ומגישים מיד.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

"הכי קשה זה הניתוק. היינו על קרחון חודש, בלי קליטה, בלי כלום"

עם כל הכבוד לעוגת גבינה, לכו על קינוח מופרע לשבועות

מתברר שחשיפה לשמש תורמת לנו בדרכים שלא היינו מעלים על הדעת

בית"ר ירושלים, שמאלנים: הצד המפתיע של תולדות הכדורגל בארץ
"קניתי כאן דירה, ואז עוד אחת ועוד אחת - וחיברתי אותן לבית אחד"
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
