רולדת אוראו ופיסטוק
מתכוון חגיגי לרולדה עם פיסטוקים, הסוד הוא בעוגיות אוראו שמפוררות אל תוך הבלילה

את ההכנות מתחילים יום קודם - התערובת זקוקה ללילה במקרר להתייצבות.
רכיבים
למילוי:
200 גרם שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד לבן
1 כף אינסטנט פודינג
1 כף מחית פיסטוק
לרולדה:
4 ביצים
100 גרם סוכר
קורט מלח
70 גרם קמח מנופה
4 עוגיות אוראו טחונות לפירורים
3 גרם אבקת אפייה
הוראות הכנה
1. הכנת המילוי: מרתיחים בסיר קטן את השמנת. בקערה נפרדת מניחים את השוקולד הלבן. שופכים את השמנת על השוקולד, מערבבים היטב להמסה ומכניסים ללילה במקרר.
2. בסמוך להכנת הרולדה, יש להקציף במיקסר על המהירות הגבוהה ביותר את התערובת יחד עם אינסטנט פודינג ומחית פיסטוק עד שמתקבל קצף יציב.
3. הכנת הרולדה: מחממים תנור ל־160 מעלות.
4. שמים בקערת המיקסר את הביצים, הסוכר והמלח ומקציפים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה (כשבע דקות). מפסיקים את פעולת המיקסר ומנפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה ופירורי העוגיות ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5. מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומשמנים אותו.
6. שופכים את הבלילה על נייר האפייה ומיישרים באופן שווה בעזרת מרית. מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות עד להתייצבות (זהירות לא לייבש). מוציאים מהתנור ומצננים.
7. מורחים את מילוי הפיסטוק באופן אחיד על הרולדה ומגלגלים את היריעה לרוחב.
8. יש להכניס למקרר לשעה לפחות לפני הפריסה.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

דלתות מסתובבות: הנוטש, החוזרת באופן חלקי והיושב על הגדר

סמי ברדוגו מנוכר להומוסקסואליות, למזרחיות ולחיים עצמם

לא מת, לא גוסס, ולא בבית חולים: תיק 4000 חי ונושם

נילחם על זכותו של כל יהודי לקלל את האמ־אמא של כל ערבי
כשמתח בשטחים ומצעד הדגלים נפגשים, נוצרים תנאים לסערה מושלמת
תגובות
על סדר היום
כתבות שאולי פספסתם

המועמדת התחברה לראיון עבודה בזום - וקיבלה מהמראיין מייל שהדהים אותה

מייסד קרן הגידור הגדולה בתבל: מזומן הוא זבל - ממשלות יחסלו את ביטקוין

יוקרה זה רע? כך נראים החיים במגדל חדש בתל אביב

קו השבר שעלול לקחת את הכלכלה העולמית למקום אחר, אפל יותר
