אורלי פלאי ברונשטיין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
קדאיף של קיץ עם נקטרינות צלויות בדבש, קצפת ואגוזי לוז של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: טליה אסיף (
קדאיף של קיץ עם נקטרינות צלויות בדבש, קצפת ואגוזי לוז של אורלי פלאי־ברונשטיין. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)
אורלי פלאי ברונשטיין
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
בינוני
זמן בישול:
30 דקות

כל פרי קיץ אחר יתאים גם, למשל מנגו.

רכיבים

חומרים ל-4-5 מנות:

200 גרם אטריות קדאיף

70 גרם חמאה מומסת

2 כפות דבש

לנקטרינות:

4 נקטרינות, חתוכות לפלחים

30 גרם חמאה

3 כפות דבש

1 כפית קינמון

1 קורט אגוז מוסקט טחון

להגשה:

250 מ"ל שמנת מתוקה

2 כפות סוכר (לא חובה)

אגוזי לוז גרוסים

הוראות הכנה

הכנת בסיסי הקדאיף:

מערבבים קדאיף, חמאה ודבש בקערה ומפרידים את האטריות באצבעות, כדי שיצופו בתערובת. מסדרים בתבנית בסיסי קדאיף בצורה שאוהבים.

אופים 15 דקות, עד להזהבה יפה ואחידה.

הכנת הנקטרינות:

במחבת, ממיסים חמאה ודבש, מוסיפים תבלינים ופלחי נקטרינות וצולים שלוש דקות עד להזהבה וריכוך קל.

הכנת קצפת:

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר כשלוש דקות, לקצפת יציבה ורכה.

הרכבת המנה:

מסדרים קצפת ופלחי נקטרינות על בסיסי הקדאיף, מפזרים אגוזי לוז גרוסים ומגישים מיד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ