טארט תפוחים בנוסח נורמנדי - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טארט תפוחים בנוסח נורמנדי

דרגת קושי: קל
טארט תפוחים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

בצק עלים איכותי על בסיס חמאה

4 תפוחי גרני סמית קשים, קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
מיץ לימון
סוכר
אבקת סוכר

הוראות הכנה

קורצים מהבצק בעזרת רינג עיגול בקוטר 22 ס"מ או שחותכים מלבן ומסדרים על תבנית. מצננים היטב במקרר.
חותכים את תפוחי העץ לפרוסות דקיקות ומטפטפים עליהן מעט מיץ לימון. מסדרים את פרוסות התפוחים על הבצק ובוזקים מעל סוכר.
מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים כ-15 דקות או מעט יותר (תלוי בעובי פרוסות התפוחים). מוציאים כשהתפוחים רכים מעט והבצק משחים בקצוות. מצננים (אם מצליחים להתאפק), בוזקים אבקת סוכר ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות