מלבי רימונים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מלבי רימונים

דרגת קושי: קל
מלבי רימונים
איציק בן מלכי
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

1.150 ליטר (4 ו-1/4 כוסות) חלב

60 גרם (3 כפות) קורנפלור

100 גרם (1/2 כוס) שמנת מתוקה

2 כפות דבש

1/2 כוס סוכר

 

לרוטב רימונים:

3/4 כוס רכז רימונים (עדיף רכז איכותי ובשוק לוינסקי אפשר להשיג נהדרים)

3 כפות סוכר

3 כפות מים

 

לקישוט:

גרגירי רימון

פיסטוק גרוס

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הקורנפלור עם מעט חלב.

מרתיחים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והדבש.

לאחר רתיחה מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד להסמכה. מעבירים לכלי הגשה ומצננים לחלוטין.

רוטב רימונים:

מבשלים בסיר קטן רכז רימונים, סוכר ומים עד שהסוכר נמס. מקררים.

הגשה:

יוצקים את הסירופ על המלבי, מפזרים גרגירי רימון ו/או פיסטוק גרוס ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות