שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מלבי רימונים

עומר מילר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עומר מילר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מלבי רימונים
צילום: איציק בן מלכי

רכיבים

  • 1.150 ליטר (4 ו-1/4 כוסות) חלב
  • 60 גרם (3 כפות) קורנפלור
  • 100 גרם (1/2 כוס) שמנת מתוקה
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כוס סוכר

לרוטב רימונים:

  • 3/4 כוס רכז רימונים (עדיף רכז איכותי ובשוק לוינסקי אפשר להשיג נהדרים)
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כפות מים

לקישוט:

  • גרגירי רימון
  • פיסטוק גרוס

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את הקורנפלור עם מעט חלב.

מרתיחים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והדבש.

לאחר רתיחה מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד להסמכה. מעבירים לכלי הגשה ומצננים לחלוטין.

רוטב רימונים:

מבשלים בסיר קטן רכז רימונים, סוכר ומים עד שהסוכר נמס. מקררים.

הגשה:

יוצקים את הסירופ על המלבי, מפזרים גרגירי רימון ו/או פיסטוק גרוס ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ