שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רונית ורד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 1 קילו תפוחי עץ מקולפים (רצוי מזן פינק ליידי)
  • 1.2 ליטר (4.5 כוסות) מים
  • 700 גרם (3.5 כוסות) סוכר
  • 1 מיץ לימון
  • 1 מקל וניל
  • 1 כפית חומץ לבן
  • מעט מלח
  • קרם פרש להגשה

הוראות הכנה

שמים את כל המרכיבים פרט לתפוחים בסיר ומביאים לרתיחה.

מכניסים את התפוחים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה מאוד.

מגישים בצלחות אישיות עם כף של קרם פרש או גבינת מסקרפונה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ