מתכון: תפוח מקורמל כמו פעם של עומר מילר

מריכיבם: קילו תפוחי עץ מקולפים (רצוי מזן פינק ליידי), 1.2 ליטר (4.5 כוסות) מים, 700 גרם (3.5 כוסות) סוכר, 1 מיץ לימון, 1 מקל וניל, 1 כפית חומץ לבן, מעט מלח, קרם פרש להגשה

רונית ורד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רונית ורד
דירוג הגולשים
NaN כוכבים

רכיבים

  • 1 קילו תפוחי עץ מקולפים (רצוי מזן פינק ליידי)
  • 1.2 ליטר (4.5 כוסות) מים
  • 700 גרם (3.5 כוסות) סוכר
  • 1 מיץ לימון
  • 1 מקל וניל
  • 1 כפית חומץ לבן
  • מעט מלח
  • קרם פרש להגשה

הוראות הכנה

שמים את כל המרכיבים פרט לתפוחים בסיר ומביאים לרתיחה.

מכניסים את התפוחים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה מאוד.

מגישים בצלחות אישיות עם כף של קרם פרש או גבינת מסקרפונה.

רונית ורד

עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אוכל ומסעות. מאז שנת 2007 כותבת את המדור "פינת אוכל" במוסף הארץ. המדור עוסק בתרבות אוכל, בהיסטוריה קולינרית ובמסעות אוכל בארץ ובעולם

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ