קינוח שוקולד "של פעם" - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח שוקולד "של פעם"

עם תותים, שמנת וחבילת פתי בר - מתכון לקינוח שהוא גם צעידה בשביל זכרונות הילדות

8 מנות דרגת קושי: קל
9תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

700 גרם שוקולד מריר חלבי

ליטר שמנת מתוקה
קילו שוקולד לבן
1 חבילת פתי בר
2-3 מנות אספרסו
חבילת תותים טריים

הוראות הכנה

גנאש שוקולד מריר:

מבשלים את השוקולד המריר עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

גנאש שוקולד לבן:

מבשלים את השוקולד הלבן עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

מצננים כל אחד מהגנאשים 24 שעות.

לאחר הצינון מקציפים את השוקולד, כל אחד בנפרד.

הרכבת המנה:

מסדרים בכלי ההגשה שכבות שמורכבות מפתי בר טבול באספרסו, מעליו גנאש שוקולד מריר, מעליו שוב פתי בר טבול באספרסו ומעליו גנאש שוקולד לבן.

מניחים מעל תותים טריים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות