מתכון |

קינוח שוקולד "של פעם"

עם תותים, שמנת וחבילת פתי בר - מתכון לקינוח שהוא גם צעידה בשביל זכרונות הילדות

אמילי גולדברג, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמילי גולדברג, שפית אורחת

רכיבים

  • 700 גרם שוקולד מריר חלבי

  • ליטר שמנת מתוקה

  • קילו שוקולד לבן

  • 1 חבילת פתי בר

  • 2-3 מנות אספרסו

  • חבילת תותים טריים

הוראות הכנה

גנאש שוקולד מריר:

מבשלים את השוקולד המריר עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

גנאש שוקולד לבן:

מבשלים את השוקולד הלבן עם 1 ליטר שמנת מתוקה על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.

מצננים כל אחד מהגנאשים 24 שעות.

לאחר הצינון מקציפים את השוקולד, כל אחד בנפרד.

הרכבת המנה:

מסדרים בכלי ההגשה שכבות שמורכבות מפתי בר טבול באספרסו, מעליו גנאש שוקולד מריר, מעליו שוב פתי בר טבול באספרסו ומעליו גנאש שוקולד לבן.

מניחים מעל תותים טריים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ