מתכון

ערמונים מסוכרים

לדמיין את עצמכם בפריז: ערמונים מסוכרים שאפשר איתם להעשיר עוגות, עוגיות, לחמים, סלטים ירוקים, חציל קלוי עם טחינה גולמית, גלידות וגרנולה

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
ערמונים

רכיבים

  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • סרט של קליפת לימון באורך 4  ס"מ
  • 200 גרם ערמונים קלופים באריזת וואקום

הוראות הכנה

מבשלים סוכר, מים וקליפת לימון עד לרתיחה והמסת הסוכר, מוסיפים ערמונים, מנמיכים את האש ומבשלים לא מכוסה למשך 20 דקות. מומלץ לאחסן בצנצנת מעוקרת במקרר יחד עם הסירופ.

תגובות