ערמונים מסוכרים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ערמונים מסוכרים

לדמיין את עצמכם בפריז: ערמונים מסוכרים שאפשר איתם להעשיר עוגות, עוגיות, לחמים, סלטים ירוקים, חציל קלוי עם טחינה גולמית, גלידות וגרנולה

דרגת קושי: קל
ערמונים
Leonikalkis | Dreamstime.com
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

כוס סוכר

כוס מים
סרט של קליפת לימון באורך 4  ס"מ
200 גרם ערמונים קלופים באריזת וואקום

הוראות הכנה

מבשלים סוכר, מים וקליפת לימון עד לרתיחה והמסת הסוכר, מוסיפים ערמונים, מנמיכים את האש ומבשלים לא מכוסה למשך 20 דקות. מומלץ לאחסן בצנצנת מעוקרת במקרר יחד עם הסירופ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות