מתכון |

ערמונים מסוכרים

לדמיין את עצמכם בפריז: ערמונים מסוכרים שאפשר איתם להעשיר עוגות, עוגיות, לחמים, סלטים ירוקים, חציל קלוי עם טחינה גולמית, גלידות וגרנולה

לימור לניאדו תירוש
לימור לניאדו תירוש
דרגת קושי:קל
צילום: Leonikalkis | Dreamstime.com

רכיבים

  • כוס סוכר

  • כוס מים

  • סרט של קליפת לימון באורך 4  ס"מ

  • 200 גרם ערמונים קלופים באריזת וואקום

הוראות הכנה

מבשלים סוכר, מים וקליפת לימון עד לרתיחה והמסת הסוכר, מוסיפים ערמונים, מנמיכים את האש ומבשלים לא מכוסה למשך 20 דקות. מומלץ לאחסן בצנצנת מעוקרת במקרר יחד עם הסירופ.

תגובות