סופגניות שוקו-שוקו - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סופגניות שוקו-שוקו

למה לשחק משחקים אם אפשר לאכול את הסופגניה ולהשאיר אותה שלמה, בוודאי אם שוקולד פשוט עושה לכם את זה

25 סופגניות קטנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים (25 סופגניות קטנות):

כוס (140 גרם) קמח תופח

קורט מלח

ביצה

גביע (200 מ"ל) שמנת חמוצה

2 כפות שמנת מתוקה

2 כפות אבקת קקאו

כף שמן

כף ליקר קוואנטרו

2 כפות סוכר קנים

טיגון:

ליטר שמן חמניות או קנולה

חתיכת גזר

רוטב שוקולד:

60 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמנת מתוקה

 

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הסופגניות עד לקבלת בלילה רכה.

מחממים שמן בסיר בינוני, מניחים גזר ומחכים לבעבוע עדין.

ממלאים חצי כפית גדושה מן הבלילה, מניחים בשמן החם ומחליקים את הבלילה פנימה בעזרת כפית נוספת. מטגנים 3 דקות מכל צד. שולפים לנייר סופג. אוכלים פושר עם רוטב שוקולד.

רוטב השוקולד:

מחממים במיקרוגל או במחבת שמנת מתוקה עד שהשמנת חמה, אבל לא רותחת. מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהתערובת חלקה. מניחים כפית גדושה של רוטב שוקולד על הסופגנייה ומעטרים בגרידת תפוז או שבבי קוקוס, שקדים מולבנים, אגוזי לוז, אבקת קפה שחור או כל תוספת אהובה אחרת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות