עוגת טחינה גולמית, סילאן ופיסטוקים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת טחינה גולמית, סילאן ופיסטוקים

דרגת קושי: קל
עוגת טחינה גולמית
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

100 גרם סוכר
3 ביצים
גרידת לימון
חצי כוס סילאן
חצי כוס טחינה גולמית
2 גביעי "יוגורמה" (280 מ"ל)
150 גרם קמח תופח מנופה
150 גרם פיסטוקים טחונים
קורט מלח
חמאה לשימון התבנית
2 כפות שומשום לא קלוי

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערת המערבל מערבלים סוכר וחמאה, עד לקבלת תערובת תפוחה.

מוסיפים ביצה אחר ביצה, גרידת לימון ומערבלים. מורידים את מהירות המערבל ומוסיפים טחינה, סילאן ויוגורט. מערבלים מעט. מוסיפים קמח ופיסטוקים טחונים, מערבבים ידנית.

משמנים קלות תבנית קוגלהוף בחמאה, מפזרים בנדיבות שומשום על הדפנות.

יוצקים את התערובת ואופים שעה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות