מתכון לפנקייק קלאסי - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לפנקייק קלאסי

פינוק בוקר מושלם: פנקייק שמנמן ומתוק. את התוספות תבחרו לבד

דרגת קושי: קל
עדיאל דוד
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 ביצים

240 מ"ל (כוס) חלב

50 גרם חמאה

50 גרם (רבע כוס) סוכר

210 גרם (כוס וחצי) קמח

5 גרם (כפית שטוחה) אבקת אפייה

קורט מלח

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה עם החלב במיקרוגל. שופכים לקערה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את כל שאר חומרים ומערבבים. מחכים כ-20 דקות. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש בינונית ושופכים מעט מהבלילה. כשמתחילים לראות בועות הופכים לצד השני.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות