איך מכינים פנקייק? מתכון למתחילים

פינוק בוקר מושלם: פנקייק שמנמן ומתוק. את התוספות תבחרו לבד

רוני ריבלין, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
רוני ריבלין, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
Pannekoeken

רכיבים

  • 2 ביצים
  • 240 מ"ל (כוס) חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • 5 גרם (כפית שטוחה) אבקת אפייה
  • קורט מלח

הוראות הכנה

ממיסים את החמאה עם החלב במיקרוגל. שופכים לקערה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את כל שאר חומרים ומערבבים. מחכים כ-20 דקות. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש בינונית ושופכים מעט מהבלילה. כשמתחילים לראות בועות הופכים לצד השני.

תגובות