איך מכינים פנקייק? מתכון למתחילים

פינוק בוקר מושלם: פנקייק שמנמן ומתוק. את התוספות תבחרו לבד

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קל

רכיבים

  • 2 ביצים

  • 240 מ"ל (כוס) חלב

  • 50 גרם חמאה

  • 50 גרם (רבע כוס) סוכר

  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח

  • 5 גרם (כפית שטוחה) אבקת אפייה

  • קורט מלח

ממיסים את החמאה עם החלב במיקרוגל. שופכים לקערה. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את כל שאר חומרים ומערבבים. מחכים כ-20 דקות. מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה על אש בינונית ושופכים מעט מהבלילה. כשמתחילים לראות בועות הופכים לצד השני.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ