מתכון: עוגת קרם שניט בקרם קוקוס - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בטעם של פעם מתכון: עוגת קרם שניט בקרם קוקוס

שכבות דקיקות של בצק עלים פריך, מילוי סמיך של קרם קוקוס ונגיעה של קינמון. מתכון לקרם שניט אמיתי

דרגת קושי: קל
קרם שניט
Getty Images IL
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 חבילת בצק עלים

500 מ"ל חלב קוקוס או חלב רגיל

150 גרם סוכר

40 גרם קורנפלור

4 חלמונים

1/2 מקל קינמון

הוראות הכנה

מרדדים בצק למלבן בגודל 20x30 ס"מ, מחוררים את הבצק ואופים כ-20 דקות או עד הזהבה ב-170 מעלות. מחלקים את הבצק לשלושה מלבנים.

מבשלים חלב, חצי מכמות הסוכר וחצי מקל קינמון עד לרתיחה. מקררים.

בקערה נפרדת מערבבים חלמונים, קורנפלור ואת הסוכר שנותר. מוסיפים לחלב המבושל וממשיכים בבישול על אש נמוכה עד להסמכה. מקררים לילה במקרר.

להרכבת העוגה מניחים מלבן בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים עליו כמות נדיבה מהקרם. מוסיפים עוד שכבות של בצק וקרם ומקפיאים למשך לילה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות