מתכון

מינסטרונה הדרים קר ומרענן

מיץ עשיר עם פיסות בשרניות של פירות הדר. מגישים עם כדור סורבה ונענע לעיטור. באדיבות השף הפרטי ירון וינקלר

השף ירון וינקלר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
השף ירון וינקלר
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:שעה

רכיבים

  • 2 תפוזים
  • 1 פומלה
  • 1 אשכולית
  • 1 אשכולית אדומה
  • 2 קלמנטינות
  • 2 לימונים
  • 1 כוס סוכר
  • 10 תותים פרוסים
  • מעט נענע
  • 1 סורבה חמצמץ

הוראות הכנה

סוחטים מיץ תפוז, אשכולית, אשכולית אדומה, קלמנטינה ולימון.

מביאים אותם יחד לסף רתיחה ומכבים את האש.

מוסיפים סוכר, מערבבים היטב ומצננים.

מפלטים את פירות ההדר שנותרו ומשהים במקרר לכמה שעות.

מחלקים את פילה ההדרים והתותים בין המנות, מוסיפים את הנוזל המצונן ומגישים עם כדור סורבה ונענע לעיטור.

תגובות