איך מכינים קרם ברולה? - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים קרם ברולה?

להכין קינוח קלאסי כמו קרם ברולה זה לא מסובך כמו שזה נראה (גם למי שאין ברנר בבית). הנה המתכון של השף ליאור טוביאנה

6 מנות דרגת קושי: קל
קרם ברולה קלאסי
מסעדת הצדף
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 מ"ל שמנת עמידה 38% לקצפת

4 חלמונים
2.5 כפות אבקת סוכר
3 כפות סוכר
סוכר חום לבזיקה
תמצית וניל

הוראות הכנה

מקציפים בקערה את החלמונים עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצף צהבהב ותפוח ומניחים בצד.

מכניסים לסיר את השמנת, הסוכר הרגיל והווניל ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות נוספות.

מצננים דקה ויוצקים בהדרגה לקערת החלמונים, תוך ערבוב מתמיד. יוצקים לכלים אישיים. מניחים בתבנית וממלאים אותה במים חמים עד כשליש מגובה הכלים. אופים בחום של 150 מעלות, 45 דקות. מצננים ומכניסים למקרר לכמה שעות.

בוזקים כפית סוכר חום על הקרם בכל כלי. מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל ואופים עד שהסוכר נהפך לקרמל חום ומגישים כדי להספיק ליהנות מהמשחק בין קור לחום.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות