איך מכינים קרם ברולה?

להכין קינוח קלאסי כמו קרם ברולה זה לא מסובך כמו שזה נראה (גם למי שאין ברנר בבית). הנה המתכון של השף ליאור טוביאנה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
קלאסיקה כמעט, קרם ברולהצילום: מסעדת הצדף

רכיבים

  • 500 מ"ל שמנת עמידה 38% לקצפת
  • 4 חלמונים
  • 2.5 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות סוכר
  • סוכר חום לבזיקה
  • תמצית וניל

הוראות הכנה

מקציפים בקערה את החלמונים עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצף צהבהב ותפוח ומניחים בצד.

מכניסים לסיר את השמנת, הסוכר הרגיל והווניל ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 7 דקות נוספות.

מצננים דקה ויוצקים בהדרגה לקערת החלמונים, תוך ערבוב מתמיד. יוצקים לכלים אישיים. מניחים בתבנית וממלאים אותה במים חמים עד כשליש מגובה הכלים. אופים בחום של 150 מעלות, 45 דקות. מצננים ומכניסים למקרר לכמה שעות.

בוזקים כפית סוכר חום על הקרם בכל כלי. מחממים תנור ל-200 מעלות במצב גריל ואופים עד שהסוכר נהפך לקרמל חום ומגישים כדי להספיק ליהנות מהמשחק בין קור לחום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ