מתכון: ניו יורק צ'יז קייק | עוגת גבינה ניו יורקית - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: ניו יורק צ'יז קייק

עוגת גבינה ניו יורקית קלאסית עם בצק מביסקוויטים ומלית עשירה. מניחים ללילה במקרר. מפזרים מעל פירורים או פירות יער

דרגת קושי: בינוני
עוגת גבינה, דלאל
באדיבות המקום
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 7

רכיבים

לבסיס:

200 גרם עוגיות יבשות מקמח מלא או עוגיות שיבולת שועל

100 גרם חמאה מומסת

למלית:

500 גרם גבינת שמנת עם לפחות 30% שומן

85 גרם סוכר (6 כפות)
15 גרם קמח (1 כף)
ביצה גדולה
1 חלמון
30 מ"ל שמנת מתוקה (2 כפות)
פירורים של בצק פריך או פירות יער

הוראות הכנה

טוחנים את הביסקוויטים עם החמאה במעבד מזון עד לקבלת פירורים גסים. משטחים את הבצק על בסיס תבנית בקוטר 24 ס"מ. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב עמוק.

במערבל עם וו גיטרה מערבבים באטיות גבינה וסוכר. מוסיפים קמח, ביצים ושמנת. מוזגים על הבצק האפוי. אופים שוב כ-40 דקות בתנור שחומם מראש ל-120 מעלות, עד שהעוגה כמעט יציבה לגמרי.

מניחים ללילה במקרר. מפזרים מעל פירורים או פירות יער.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות