עוגת לבה שוקולד - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת לבה שוקולד

עוגת שוקולד עם ליבה רכה, נמסה וטעימה

דרגת קושי: קל
עוגת לבה שוקולד
גולן תשבי
3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

150 גרם חמאה

4 ביצים

160 גרם אבקת סוכר

65 גרם קמח

130 גרם שוקולד מריר (80% מוצקי קקאו)

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד וחמאה בסיר כפול (בן מארי). מקציפים קלות את הביצים עם אבקת הסוכר ומערבבים עם השוקולד. מקפלים קמח לתערובת השוקולד והביצים ומקררים 12 שעות לפחות. ממלאים תבניות אישיות משומנות או מצופות בנייר אפייה עד 3/4 מגובהן. אופים ב-190 מעלות 7-9 דקות. מגישים מיד עם כדור גלידה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות