מתכוןמתכון

עוגת לבה שוקולד

עוגת שוקולד עם ליבה רכה, נמסה וטעימה

גונטר בידרמן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
גונטר בידרמן, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
עוגת לבה שוקולד

רכיבים

  • 150 גרם חמאה
  • 4 ביצים
  • 160 גרם אבקת סוכר
  • 65 גרם קמח
  • 130 גרם שוקולד מריר (80% מוצקי קקאו)

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד וחמאה בסיר כפול (בן מארי). מקציפים קלות את הביצים עם אבקת הסוכר ומערבבים עם השוקולד. מקפלים קמח לתערובת השוקולד והביצים ומקררים 12 שעות לפחות. ממלאים תבניות אישיות משומנות או מצופות בנייר אפייה עד 3/4 מגובהן. אופים ב-190 מעלות 7-9 דקות. מגישים מיד עם כדור גלידה.

תגובות