הכנאפה המיתולוגית של דיאנא - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון הכנאפה המיתולוגית של דיאנא

יש הרבה סיבות להגיע לנצרת, אחת מהן היא הכנאפה של דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא

4 מנות דרגת קושי: קל
יורם אשהיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

300 גרם אטריות כנאפה / קדאיף

100 גרם חמאה או סמנה בלדי

250 גרם גבינת עזים ערבית ממותקת (נטולת מלח)

מחבת בקוטר 32 ס"מ

לסירופ:

2 כוסות סוכר כוס מים

כמה טיפות של מי זהר או מי ורדים לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר בישול מוסיפים מים וסוכר להרתחה על אש בינונית עד להסמכה של הסירופ ומכבים את האש.

להכנת הכנאפה:

ממיסים חמאה במחבת. מפזרים את האטריות במחבת בשכבה אחידה ודקה, מפזרים מעל את הגבינה בנדיבות.

שמים על אש נמוכה וכל הזמן מסובבים את המחבת כדי שהאטריות ישחימו באותה מידה. יש לבדוק את הכנאפה באמצעות סכין חדה.

ממשיכים בבישול עד להשחמה. הופכים את תכולת המחבת לצלחת הגשה רחבה שתתאים למחבת.

מפזרים את הסירופ. מפזרים פיסטוקים טחונים ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות