עוגת פאדג' שוקולד של השף דניאל זך - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת פאדג' שוקולד

פאדג' עשיר ומלא בשוקולד

תבנית 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
shutterstock

לעוגות, קינוחים ומתכונים נוספים

 

דניאל זך הוא שף המסעדה - "אסיה מוניקה" בהוד השרון

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם שוקולד מריר

375 גרם חמאה

225 גרם סוכר + 100 גרם סוכר

100 מ"ל מים

8 ביצים

70 גרם אגוזי מלך קלויים שבורים גס

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מרי.

בסיר קטן ממיסים את 225 גרם הסוכר עם המים לקבלת מי סוכר מעט סמיכים. במיקסר, מקציפים את הביצים עם יתרת הסוכר (100 גרם) עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה. מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם מי הסוכר ומצננים מעט. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצים ומוסיפים את אגוזי המלך הקלויים. אופים בחום של 150 מעלות למשך חצי שעה, מקררים וחותכים. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות