מתכוןמתכון |

עוגת פאדג' שוקולד

פאדג' עשיר ומלא בשוקולד

דניאל זך, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
דניאל זך, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
תבנית 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק

רכיבים

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מרי.

בסיר קטן ממיסים את 225 גרם הסוכר עם המים לקבלת מי סוכר מעט סמיכים. במיקסר, מקציפים את הביצים עם יתרת הסוכר (100 גרם) עד לקבלת בלילה בהירה ותפוחה. מאחדים את תערובת השוקולד והחמאה עם מי הסוכר ומצננים מעט. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך תערובת הביצים ומוסיפים את אגוזי המלך הקלויים. אופים בחום של 150 מעלות למשך חצי שעה, מקררים וחותכים. מומלץ להגיש עם גלידת וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ