מוס שוקולד טבעוני עם מרכיב סודי - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס שוקולד טבעוני עם מרכיב סודי

בלי קצפות, בלי הרים של חמאה ובלי ביצים - מוס שוקולד מענג עם מרכיב אבוקדו. כן, ואל תפספסו את הטיפ החשוב בסוף המתכון

ארבע מנות דרגת קושי: קל
מוס שוקולד ואבוקדו
דורעם גונט
17תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

50 גרם שוקולד מריר איכותי

2 אבוקדו בשלים למחצה

1 כף שמן קוקוס

1/3 כוס אבקת קקאו או אבקת חרובים

2 תמרים מג'הול

1/3 כוס אגבה (ניתן לשחק עם המתיקות)

מעט תמצית וניל

3/4 כוס משקה שקדים (או תחליב חלב אחר)

1/2 כפית נס קפה או תחליף (מעניק טעם של מוקה, לא חובה)

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד מריר בבאן מארי (בכלי זכוכית מעל סיר מים רותחים או במיקרוגל),  מכניסים את שאר החומרים לפי הסדר למעבד מזון ומעבדים עד ליצירת בלילה הומוגנית במרקמה. מקפלים את הבלילה לשוקולד המומס. מעבירים לקירור לפחות ל-3 שעות.

טיפ חשוב: מומלץ להשתמש באבוקדו חצי בשל. היות והבשלות מעניקה לו טעם עז. לעומת זאת כשהוא חצי בוסר, טעמו עדין ואינו משפיע על המוס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות