מתכון

מוס שוקולד טבעוני עם מרכיב סודי

בלי קצפות, בלי הרים של חמאה ובלי ביצים - מוס שוקולד מענג עם אבוקדו. כן, ואל תפספסו את הטיפ החשוב בסוף המתכון

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:ארבע מנות
זמן בישול:20 דקות
מוס שוקולד ואבוקדו
מוס שוקולד ואבוקדוצילום: NoirChocolate / Shutterstock.com

רכיבים

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד מריר בבאן מארי (בכלי זכוכית מעל סיר מים רותחים או במיקרוגל),  מכניסים את שאר החומרים לפי הסדר למעבד מזון ומעבדים עד ליצירת בלילה הומוגנית במרקמה. מקפלים את הבלילה לשוקולד המומס. מעבירים לקירור לפחות ל-3 שעות.

טיפ חשוב: מומלץ להשתמש באבוקדו חצי בשל. היות והבשלות מעניקה לו טעם עז. לעומת זאת כשהוא חצי בוסר, טעמו עדין ואינו משפיע על המוס.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ