שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכון: עוגה בחושה עם אפרסקים

עוגה בחושה של קיץ שמנצלת את מתיקות האפרסקים והולכת מצוין עם קפה בצד. מתכון של השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (קונדיטוריית ביסקוטי)

אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2 תבניות אינגליש
עוגה בחושה עם אפרסקים, הולכת מצוין עם קפה
עוגה בחושה עם אפרסקים, הולכת מצוין עם קפהצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 3 ביצים
  • 350 גרם (כוס ו 3/4) סוכר
  • 250 גרם (כוס ו 3/4) שמן
  • 400 גרם (2 כוסות ו 3/4) קמח
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 4 אפרסקים חתוכים לקוביות

לקישוט:

  • 2 אפרסקים חתוכים לקוביות לקישוט

הוראות הכנה

בקערת מיקסר מקציפים ביצים סוכר עד שהסוכר נמס.

מוסיפים את השמן ומערבבים למשך חצי דקה.

מוסיפים את החומרים היבשים (קמח, קינמון, מלח, סודה לשתייה) ומערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים את תמצית וניל וגרידת התפוז ומערבבים לתערובת אחידה.

מוסיפים את האפרסקים  ומערבבים לתערובת אחידה.

יוצקים את המסה לתבניות.

בקערה, מערבבים את האפרסקים לקישוט עם הסוכר ומפזרים מעל העוגה.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות, למשך כ- 40 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ