מתכון: קלפוטי דובדבנים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: קלפוטי דובדבנים

הקלפוטי הוא קינוח צרפתי שזמן הכנתו קצר מחמש דקות והוא עומד בכבוד במבחני התענוגות המתוקים. מתכון של השף קונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי)

דרגת קושי: קל
תומר אפלבאום
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 6

רכיבים

250 גרם דובדבנים טריים מגולענים שלמים (אפשר גם משומרים מסוננים)

2 ביצים

1 חלמון

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 כוס סוכר

חצי כוס קמח תופח

2 כפות ליקר שרי

גרידה מלימון 1

20 גרם חמאה רכה לשימון הכלי

הוראות הכנה

מפזרים את הדובדבנים בתבנית פיירקס או פורצלן (שאפשר להכניס לתנור).

מערבבים במטרפה את הביצים, החלמון, והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

מפזרים את התערובת על הדובדבנים.

אופים ב- 170 מעלות למשך 30 דקות עד הזהבה.

מצננים.

מפזרים אבקת סוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות