המתכון האולטימטיבי לבראוניז - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המתכון האולטימטיבי לבראוניז

ריבועי בראוניז קלים להכנה עם הפתעה בדמות שברי שוקולד לבן וחלב שמשדרגים את העניין. המתכון להתמכרות החדשה שלכם

10 סועדים דרגת קושי: קל
תומר אפלבאום

במבחן העלות תועלת זה אחד המתכונים האולטימטיביים. ריבועי בראוניז קלים להכנה עם הפתעה בדמות שברי שוקולד לבן וחלב שמשדרגים את העוגה ומעניקים למרקמה הרך טוייסט קראנצ'י מענג. 

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים לתבנית 20*30:

200 גרם חמאה

200 גרם שוקולד מריר

3 ביצים

260 גרם (כוס ורבע) סוכר

15 גרם (כף וחצי) קקאו

70 גרם (חצי כוס) קמח

50 גרם שוקולד לבן קצוץ

50 גרם שוקולד חלב קצוץ

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל לתערובת אחידה.

מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר 2-3 דקות עד שהסוכר נמס והתערובת בהירה ותפוחה.

מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מערבבים את הקמח והקקאו עם השוקולד הקצוץ ומוסיפים למיקסר. מערבבים למשך 1-2 דקות נוספות.

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20-25 דקות עד שנוצר קרום בחלק העליון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות