מתכון |

המתכון האולטימטיבי לבראוניז

ריבועי בראוניז קלים להכנה עם הפתעה בדמות שברי שוקולד לבן וחלב שמשדרגים את העניין. המתכון להתמכרות החדשה שלכם

רוסלה יונה ואמיר פורת, שף קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוסלה יונה ואמיר פורת, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
2.5 כוכבים(13)
דרגת קושי:
קל
מנות:
10 סועדים
זמן בישול:
30 דקות

במבחן העלות תועלת זה אחד המתכונים האולטימטיביים. ריבועי בראוניז קלים להכנה עם הפתעה בדמות שברי שוקולד לבן וחלב שמשדרגים את העוגה ומעניקים למרקמה הרך טוייסט קראנצ'י מענג. 

רכיבים

חומרים לתבנית 20*30:

  • 200 גרם חמאה

  • 200 גרם שוקולד מריר

  • 3 ביצים

  • 260 גרם (כוס ורבע) סוכר

  • 15 גרם (כף וחצי) קקאו

  • 70 גרם (חצי כוס) קמח

  • 50 גרם שוקולד לבן קצוץ

  • 50 גרם שוקולד חלב קצוץ

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל לתערובת אחידה.

מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר 2-3 דקות עד שהסוכר נמס והתערובת בהירה ותפוחה.

מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מערבבים את הקמח והקקאו עם השוקולד הקצוץ ומוסיפים למיקסר. מערבבים למשך 1-2 דקות נוספות.

מוזגים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות 20-25 דקות עד שנוצר קרום בחלק העליון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ