פונדנט שוקולד אוורירי - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פונדנט שוקולד אוורירי

אל תפלו בשוקולד: כך מכינים פונדנט עשיר ואוורירי כמו בספרים. הקלאסיקה של מתכוני השוקולד

4 מנות דרגת קושי: קל
תומר אפלבאום

רבים נוהגים להתבלבל בין סופלה ופונדנט. השניים הם קינוחים שוקולדיים אהובים, אך בעוד שהפונדנט הוא עשיר ואוורירי הסופלה כבד ודחוס יותר. את הפונדנט ניתן להכין מראש, בעוד שהסופלה דורש תשומת לב ואפייה מיידית של התערובת.

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים ל-4 מנות:

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

60 גרם סוכר

30 גרם קמח

הוראות הכנה

בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.

בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.

מוסיפים את הקמח ומערבבים לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכלים אישיים.

אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות