קרם גבינה עם קראמבל פריך וקומפוט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרם גבינה עם קראמבל פריך וקומפוט

דרגת קושי: בינוני
קרם גבינה וקומפוט נקטרינות
יעל האן

כחברות נאמנות המבינות כי בקרוב עלינו להיפרד, עוד אפשר למצוא בשוק ובסופר קצת נקטרינות כמזכרת אחרונה וסופית מהקיץ. במתכון הנוכחי שילבה תמי הלברכט (מגינת האוכל משק הלברכט) לקינוח קרם הגבינה שלה, קומפוט מנקטרינות שקטפה מהעץ, אך כל פרי אחר (תמיד רצוי צבעוני ומתקתק) יעשה היטב את העבודה (על אחת כמה וכמה שזיפים, אפרסקים ומשמשים בעונתם) .

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מלית גבינה:

500 שמנת מתוקה

500 גבינה 5% או 9% מסוננת במסננת וחיתול

250 גרם גבינת שמנת 30%

40 גרם פודינג וניל

125 גרם סוכר

פירות בסירופ תבלינים:

500 גרם פירות (נקטרינות / שזיפים / אפרסקים)

200 גרם סוכר

200 גרם מים

1 מקל וניל

1 מקל קינמון

1 כוכב אניס

1 מסמר ציפורן

קראמבל פירורים

500 גרם קמח

500 גרם חמאה קרה

500 גרם סוכר חום כהה

300 גרם פקאנים טחונים

הוראות הכנה

מלית הגבינה:

מערבבים גבינות.
מקציפים בקערת מיקסר את השמנת עם הפודינג והסוכר לקצפת יציבה ממש.
מוסיפים בהדרגה את הגבינות לקערת המיקסר ומקציפים דקה נוספת.
שומרים בקירור.

פירות בסירופ  תבלינים:

מרתיחים בסיר קטן את המים עם הסוכר והתבלינים עד שנהיה סירופ סמיך.
חותכים את הפירות לקוביות קטנות בערך 2 ס"מ.
מקפיצים את הפירות 2 דקות בסירופ התבלינים. סוגרים את האש ומקררים.

קראמבל פירורים:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

שמים קמח, סוכר ואגוזים במעבד מזון.

מוסיפים קוביות חמאה קרה ומפעילים את המעבד מזון בפולסים רק עד היווצרות הפירורים גסים.

הרכבה:

בצנצנת אישית או כוס הגשה אישית מפזרים מעט מהקראמבל בתחתית, מזלפים מעל קרם גבינה ומעל מעט מסירופ הפירות והפירות המוקפצים. יוצרים מראה שכבות ומגישים מיד.

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות