עוגיות בננה שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות בננה שיבולת שועל ושוקולד צ'יפס

עוגיות שיבולת שועל קלאסיות מקבלות טוויסט "בנני" בזכות בננה מרוסקת שמשתלבת בתערובת. לא רק ילדים יאהבו. מתכון באדיבות הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה מקונדיטוריית 'ביסקוטי'

30-40 עוגיות דרגת קושי: קל
עוגיות בננה שיבולת שועל שוקולד צ'יפס
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

160 גרם חמאה רכה

100 גרם (חצי כוס) סוכר לבן

100 גרם (חצי כוס) סוכר דמררה

1 ביצה

כפית וחצי תמצית וניל

210 גרם (כוס וחצי) קמח

רבע כפית מלח

חצי כפית סודה לשתייה

1 בננה גדולה מרוסקת (120 גרם)

110 גרם (כוס) שיבולת שועל

200 גרם שוקולד צ'יפס מריר או חלב

50 גרם אגוזי מלך קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה (קמח, מלח, וסודה לשתייה).

בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מקציפים חמאה יחד עם שני סוגי הסוכר במהירות גבוהה 5 דקות עד קבלת תערובת חלקה.

מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לערבב במהירות בינונית עוד כדקה עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הבננה המרוסקת וממשיכים לערבב במהירות בינונית עוד כדקה עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את תערובת היבשים וממשיכים לערבב במהירות בינונית עוד 2 דקות עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את שיבולת השועל, השוקולד צ'יפס ואגוזי המלך ומערבבים במהירות נמוכה עוד 2 דקות עד שהם נטמעים בתערובת.

יוצרים כדורים קטנים ומסדרים בתבנית אפיה עם רווחים של 5 ס"מ (העוגייה מתפשטת באפייה)

אופים 12-14 דקות בתנור שחומם מראש על 190 מעלות, עד קבלת גוון זהוב.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות