עוגת בננות עשירה ומהירה - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת בננות עשירה ומהירה

עוגה בחושה עשירה, רכה ומפתיעה (וגם קלה להכנה). הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי) מדגימים מה אפשר לעשות עם בננות בשלות

3 תבניות אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת בננה בחושה
דודו בכר

עוגת בננות בחושה ומהירה בתוספת של אגוזים ופקאן שמעניקים לה מרקם מעט קראנצ'י. ויש גם בונוס- היא פרווה.

5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

4 ביצים

500 גרם סוכר

300 מ"ל שמן

350 גרם קמח

3 בננות בשלות מעוכות במזלג

חצי כפית קינמון

כפית אבקת אפייה

כפית סודה לשתייה

200 גרם שוקולד צ'יפס

100 גרם פקאן גרוס

הוראות הכנה

מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית למשך 3 דקות עד שהסוכר נמס.

מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף עד להטמעה.

בקערה נפרדת מנפים את הקמח, הקינמון, אבקת האפייה והסודה לשתייה ומערבבים יחדיו.

מוסיפים את החומרים היבשים לבלילת הביצים ומערבבים על לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים גם את הבננות המעוכות וכן את השוקולד צ'יפס ואגוזי הפקאן.

מוזגים ל- 3 תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות