מתכון |

פאי בננה ושוקולד

אין הרבה שילובים מוצלחים יותר מאשר שוקולד עם בננה והפאי הזה לא רק נראה מלכותי, הוא גם עשיר וטעים. הקונדיטורים אמיר פורת ורוסלה יונה (מקונדיטוריית ביסקוטי) עושים קסמים מבננות בשלות

אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פאי בננות ושוקולד
צילום: דודו בכר
אמיר פורת ורוסלה יונה, קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:8 סועדים
זמן בישול:40 דקות

תגובות