עוגת בננות טבעונית עם פקאנים ומייפל - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת בננות טבעונית עם פקאנים ומייפל

עוגה טבעונית בחושה קלה להכנה שמנצלת את יתרונות הבננות ולא רק להמתקה. השף מורן לידור עם המתכון שצריך לדעת לעוגת בננות טבעונית. רק תשקיעו במייפל

תבנית אינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת בננה טבעונית עם פקאנים טבעיים ומייפל
תומר אפלבאום
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 5

רכיבים

4 בננות בשלות מעוכות עם מזלג

1.5 כוס פקאנים קצוצים

1.5 כוס קמח תופח

1 כפית סודה לשתייה

חצי כוס סוכר חום

חצי כוס מייפל

1/3 כוס שמן קוקוס

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים היבשים ביחד.
בקערה נפרדת מערבבים את הבננות עם הסוכר, המייפל ושמן הקוקוס.

מכניסים את המרכיבים היבשים לקערת המרכיבים הרטובים, מערבבים הכל יחד מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-35 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות