מתכון

עוגת בננות טבעונית עם פקאנים ומייפל

עוגה טבעונית בחושה קלה להכנה שמנצלת את יתרונות הבננות ולא רק להמתקה. השף מורן לידור עם המתכון שצריך לדעת לעוגת בננות טבעונית. רק תשקיעו במייפל

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מורן לידור, שף אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית אינגליש קייק
עוגת בננה טבעונית עם פקאנים טבעיים ומייפל

רכיבים

  • 4 בננות בשלות מעוכות עם מזלג
  • 1.5 כוס פקאנים קצוצים
  • 1.5 כוס קמח תופח
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • חצי כוס סוכר חום
  • חצי כוס מייפל
  • 1/3 כוס שמן קוקוס

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים היבשים ביחד.
בקערה נפרדת מערבבים את הבננות עם הסוכר, המייפל ושמן הקוקוס.

מכניסים את המרכיבים היבשים לקערת המרכיבים הרטובים, מערבבים הכל יחד מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30-35 דקות.

תגובות