מתכוןמתכון

מאפינס בננות עם קוואקר ושוקולד

המתכון הכי קל שיש למאפינס בננות עם שיבולת שועל ושברי שוקולד

מורן לידור, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מורן לידור, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:תבנית מאפינס
מאפין בננה ,קוואקר ,שברי שוקולד וליקר אגוזים

רכיבים

  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/3 כוס שמן קוקוס
  • 2 ביצים
  • 4 בננות מעוכות במזלג
  • 1/2 כוס קוואקר
  • 1/3 1 כוס קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 2 כפות ליקר אגוזים
  • 1/2 כוס שברי שוקולד מריר

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל- 185 מעלות.
מערבבים את המרכיבים היבשים בנפרד ואת כל הרכיבים הרטובים בנפרד ולאחר מכן מערבבים אותם יחד לתערובת אחידה.
משמנים את תבנית השקעים ומוזגים פנימה את התערובת עד ל3/4 גובה השקע ואופים ל20-25 דקות.

תגובות