עוגת תפוזים בחושה - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת תפוזים בחושה

עוגה רכה ועסיסית עם ריח המשכר שכולם אוהבים בכל זמן ובכל מצב. רוסלה יונה ואמיר פורת (מקונדיטוריית ביסקוטי) עם המתכון היחיד לעוגת תפוזים בחושה שצריך לדעת

2 תבניות אינגליש דרגת קושי: קל
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 ביצים

200 גרם (כוס) סוכר

200 גרם (כוס) שמן

1 תפוז חתוך ומנוקה מגרעינים וטחון במג'ימיקס

280 גרם (2 כוסות) קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 שקית סוכר וניל

50 גרם (חצי כוס) קוקוס/ פיסטוקים / אגוזים קצוצים גס (לא חובה)

הוראות הכנה

במעבד מזון, מקציפים ביצים וסוכר עד שהסוכר נמס, למשך כ- 3 דקות.

מוסיפים כוס שמן ואת התפוז הטחון ומערבבים היטב.

מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, וסוכר הווניל בקערה נפרדת. מוסיפים למסה ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הקוקוס/ הפיסטוקים או האגוזים ומערבבים קלות.

אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות למשך כ-30-40 דקות, עד שהקיסם יוצא יבש.

ניתן לקשט את העוגה בפרוסות תפוזים דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות