מתכוןמתכון

פונדנט שוקולד תפוז

השילוב בין שוקולד ותפוז הוא אחד המוצלחים שיש, ובמיוחד בפונדנט! הקרם השוקולדי הסמיך והמנחם זוכה לטוויסט מפתיע בזכות ליקר קוואנטרו וגרידת תפוז

רוסלה יונה ואמיר פורת, קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוסלה יונה ואמיר פורת, קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
פונטנד שוקולד תפוז
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

חומרים לפונדנט:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 60 (שליש כוס) גרם סוכר
  • 30 (כף וחצי) גרם קמח
  • גרידה מתפוז אחד
  • 1 כף ליקר תפוזים

הוראות הכנה

בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.

בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.

מוסיפים את הקמח הגרידה והליקר ומערבבים לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכלים אישיים.

אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ