פונדנט שוקולד תפוז - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פונדנט שוקולד תפוז

השילוב בין שוקולד ותפוז הוא אחד המוצלחים שיש, ובמיוחד בפונדנט! הקרם השוקולדי הסמיך והמנחם זוכה לטוויסט מפתיע בזכות ליקר קוואנטרו וגרידת תפוז

דרגת קושי: קל
פונטנד שוקולד תפוז
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חומרים לפונדנט:

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם חמאה

2 ביצים

2 חלמונים

60 (שליש כוס) גרם סוכר

30 (כף וחצי) גרם קמח

גרידה מתפוז אחד

1 כף ליקר תפוזים

הוראות הכנה

בסיר קטן, ממיסים את החמאה והשוקולד המריר.

בקערה, מערבבים היטב את הביצים יחד עם החלמונים והסוכר לקבלת תערובת אחידה ומעט תפוחה.

מוסיפים באיטיות לקערת הביצים את השוקולד והחמאה המומסים. חשוב להקפיד לטרוף תוך כדי על מנת שהשוקולד לא יבשל את הביצים.

מוסיפים את הקמח הגרידה והליקר ומערבבים לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לכלים אישיים.

אופים בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך כ- 9 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות