מתכון

מרק סברס וחלב קוקוס קר

קינוח מושלם לארוחת ערב קיצית, מפתיע בטעמיו העמוקים והמרעננים ובמרקם הקרמי שלו, ללא שום זכר למרקם הגרגירי של הסברס

לימור לניאדו תירוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
לימור לניאדו תירוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק סברס וחלב קוקוס קר

רכיבים

  • 4 סברס בשלים וקלופים
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב קוקוס
  • 2 כפות סוכר לבן
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 5–6 קוביות קרח
  • חופן עלי נענע

הוראות הכנה

קוצצים את הסברס לקוביות גדולות ומניחים במכל הבלנדר.

מוסיפים חלב קוקוס, סוכר, וניל וקרח וטוחנים 5 דקות.

מסננים דרך מסננת דקה.

מחזירים למכל הבלנדר, מוסיפים עלי נענע וטוחנים קצרות.

מעבירים לכוסות אישיות יפות, מכסים בניילון נצמד ומקררים כמה שעות או לילה.

מגישים קר מאוד.

תגובות