מרק סברס וחלב קוקוס קר - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק סברס וחלב קוקוס קר

קינוח מושלם לארוחת ערב קיצית, מפתיע בטעמיו העמוקים והמרעננים ובמרקם הקרמי שלו, ללא שום זכר למרקם הגרגירי של הסברס

דרגת קושי: קל
מרק סברס וחלב קוקוס קר
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

4 סברס בשלים וקלופים

1/2 כוס (120 מ"ל) חלב קוקוס
2 כפות סוכר לבן
1/2 כפית תמצית וניל
5–6 קוביות קרח
חופן עלי נענע

הוראות הכנה

קוצצים את הסברס לקוביות גדולות ומניחים במכל הבלנדר.

מוסיפים חלב קוקוס, סוכר, וניל וקרח וטוחנים 5 דקות.

מסננים דרך מסננת דקה.

מחזירים למכל הבלנדר, מוסיפים עלי נענע וטוחנים קצרות.

מעבירים לכוסות אישיות יפות, מכסים בניילון נצמד ומקררים כמה שעות או לילה.

מגישים קר מאוד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות