מתכון

עוגיות גרעינים

קלות, מהירות הכנה וממכרות - עוגיות גרעינים שאפשר לקרוא להן גם עוגיות בריאות

נופר צור, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
נופר צור, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 150 גרם גרעיני דלעת
  • 150 גרם גרעיני חמנייה
  • 50 גרם קשיו גרוס
  • 50 גרם שומשום
  • 2 חלבונים מביצה L
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר
  • 50 גרם (1/4 כוס) סוכר דמררה
  • 1 כפית סילאן

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה, דואגים שתערובת הפיצוחים תצופה בחלבון.

מסדרים תלוליות בעזרת 2 כפות על מגש המרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות.

מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.

תגובות