עוגיות גרעינים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות גרעינים

קלות, מהירות הכנה וממכרות - עוגיות גרעינים שאפשר לקרוא להן גם עוגיות בריאות

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 6

רכיבים

לכ-30 עוגיות:

150 גרם גרעיני דלעת

150 גרם גרעיני חמנייה

50 גרם קשיו גרוס

50 גרם שומשום

2 חלבונים מביצה L

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

50 גרם (1/4 כוס) סוכר דמררה

1 כפית סילאן

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה, דואגים שתערובת הפיצוחים תצופה בחלבון.

מסדרים תלוליות בעזרת 2 כפות על מגש המרופד בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות.

מצננים ושומרים בצנצנת אטומה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות