עוגת שוקולד פאדג' - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת שוקולד פאדג'

עוגת שוקולד מצוינת, בלי יותר מדי משחקים, מהירה להכנה ומבוססת על מוצרים שתמיד יש בבית

דרגת קושי: קל
עוגת שוקולד פאדג'
תומר אפלבאום

אפשר לקרוא לעוגה הזאת עוגת יום הולדת של הרגע האחרון. זוהי עוגת שוקולד מצוינת, בלי יותר מדי משחקים, מהירה להכנה ומבוססת על מוצרים שתמיד יש בבית. הסוד של העוגה נעוץ, תופתעו לשמוע, דווקא בשמנת החמוצה, שמעניקה לה לחות ופאדג'יות.

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 6

רכיבים

2 תבניות אינגליש קייק

200 גרם (2 חפיסות) שוקולד מריר

120 גרם חמאה

300 גרם (1.5 כוס) סוכר

4 ביצים

1/2 כוס שמנת חמוצה

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

140 גרם (1 כוס) קמח

5 גרם (כפית) מלח

הוראות הכנה

בקערה שוקלים את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30-20 שניות, עד להמסה מוחלטת.

לקערת השוקולד מוסיפים את הביצים בזו אחר זו תוך כדי ערבוב.

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים.

מקפלים את החומרים היבשים לתוך קערת השוקולד ומערבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים היטב.

מוזגים את המסה לשתי תבניות אינגליש קייק, עד 3/4 גובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות 50-40 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא לח.

לקישוט אפשר לפזר מעל אבקת סוכר / שבבי שוקולד.

טיפים

**המתכון כאן הוא לשתי תבניות אינגליש קייק, אך אם הן אינן מספיק חגיגיות ניתן להמיר אותן בתבנית עגולה בקוטר 24 או 26. אל תשכחו לקשט בהתאם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות