מערום פנקייקים של מסעדת גורדוס - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מערום פנקייקים של מסעדת גורדוס

מחפשים קינוח מוגזם, מושחת והכי כיף לחלוקה? הכינו עכשיו מערום של פנקייקים שאי אפשר להתנגד לו בכלל

דרגת קושי: קל
מערום פנקייק של מסעדת גורדוס
שי בן אפרים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

כוס ורבע כוסות קמח

1 כף א. אפייה

1 כף סוכר

חצי כפית מלח

1 ביצה

1 כוס חלב

2 כפות שמן

פקק תמצית וניל

להגשה:

ממרחים: ריבת חלב, שוקולד, חמאת בוטנים וכל רוטב שאוהבים

בייגלה, שברי גליליות, אגוזים, פקאנים מסוכרים, קצפת , רוטב שוקולד, גלידה

הוראות הכנה

מערבבים בקערות נפרדות את החומרים היבשים והרטובים.

לאחר מכן, מוסיפים לאט את התערובת הרטובה אל תוך היבשה.

שופכים את הבלילה בזהירות אל המחבת, בעזרת כף, ויוצרים עיגולים.

מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

מסדרים את הפנקייקים בצורת מערום על צלחת, כאשר בין שכבה לשכבה,מוסיפים תוספות מתוקות לפי הטעם. ניתן לגוון ולהשתמש בממרחים- ריבת חלב, שוקולד, חמאת בוטנים ועוד.

מקשטים את הצלחת בתוספות מקוריות: שברי גליליות, אגוזים, פקאנים מסוכרים, מוסיפים מנת קצפת מעל הקינוח ומגישים חם, לצד גלידה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות