מתכון: עוגת תותים של סבתא לחורף

מכירים את העוגות האלה שהולכות עם כל פרי שמוצאים בעונה? אז לסבתא של הקונדיטורית מאיה כהן (מקפה ליזלוטה) היתה את העוגה הזאת. כעת זה הזמן לנצל את עונת התותים לעוגה פשוטה שכיף לאכול ליד הקפה

מאיה כהן, קונדיטורית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
עוגת תותים של סבתא
עוגת תותים של סבתאצילום: תומר אפלבאום
מאיה כהן, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

  • 4 ביצים
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר (+מעט סוכר לפיזור מעל הפירות)
  • 200 גרם חמאה רכה מאד
  • כפית תמצית וניל
  • 200 גרם (1 גביע) שמנת חמוצה
  • קורט מלח
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח תופח
  • פירות רכים לפי העונה: מישמישים, תותים, פטל, אפרסקים
  • אבקת סוכר לפיזור

הוראות הכנה

מצננים היטב, חותכים לריבועים ומפזרים מעל אבקת סוכר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ