איך מכינים מרשמלו בבית בקלות?

יש לנו את המתכון להכנת מרשמלו בבית בקלות, רק אל תיבהלו מקצת ג'לטין והכמויות המדויקות. התוצאה שווה את זה

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
קרן קדוש
דירוג הגולשים
3.5 כוכבים
מרשמלו ביתי
מרשמלו ביתיצילום: קרן קדוש

רכיבים

  • 14 גרם ג'לטין
  • 84 גרם מים
  • 200 גרם סוכר
  • 86 גרם גרם דבש
  • 1/2 כפית וניל
  • 40 גרם מים
  • 50 גרם מחית פרי ( תותים/ פטל)

לאבקה (הציפוי):

  • 30 גרם קורנפלור
  • 30 גרם אבקת סוכר

הוראות הכנה

מספיגים ג'לטין במים. 

מכינים את הסירופ: בסיר שמים את כל המצרכים מלבד הג'לטין, מערבבים היטב ומרתיחים. 

מחממים מעט את הג׳לטין במיקרו ושופכים לקערת המיקסר.

‎כשהסירופ מגיע ל-112 מעלות שופכים אותו למיקסר עם הג׳לטין ומקציפים.  

ממשיכים בהקצפה בערך 10 דקות עד שהתערובת מתבהרת ומכפילה את נפחה.

כעת מניחים בצד עד שהטמפרטורה תרד ל-45 מעלות.

יוצקים לרינג שיושב על משטח ששומן מראש (אפשר עם חמאה) ומעט תערובת של קורנפלור וסוכר.

מיישרים את החלק העליון מניחים נייר אפייה ומיישרים שוב.

משאירים בטמפרטורת החדר ל-6 שעות לפחות.

חותכים לגודל הרצוי.

מפדרים שוב באבקה (אחרי שמערבבים יחד סוכר וקורנפלור) מכל הצדדים ושומרים בקופסה סגורה.

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ