איך מכינים מרשמלו בבית בקלות? - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים מרשמלו בבית בקלות?

יש לנו את המתכון להכנת מרשמלו בבית בקלות, רק אל תיבהלו מקצת ג'לטין והכמויות המדויקות. התוצאה שווה את זה

דרגת קושי: קל
מרשמלו ביתי
קרן קדוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 2

רכיבים

14 גרם ג'לטין

84 גרם מים

200 גרם סוכר

86 גרם גרם דבש

 1/2 כפית וניל

40 גרם מים

50 גרם מחית פרי ( תותים/ פטל)

לאבקה (הציפוי):

30 גרם קורנפלור

30 גרם אבקת סוכר

 

הוראות הכנה

מספיגים ג'לטין במים. 

מכינים את הסירופ: בסיר שמים את כל המצרכים מלבד הג'לטין, מערבבים היטב ומרתיחים. 

מחממים מעט את הג׳לטין במיקרו ושופכים לקערת המיקסר.

‎כשהסירופ מגיע ל-112 מעלות שופכים אותו למיקסר עם הג׳לטין ומקציפים.  

ממשיכים בהקצפה בערך 10 דקות עד שהתערובת מתבהרת ומכפילה את נפחה.

כעת מניחים בצד עד שהטמפרטורה תרד ל-45 מעלות.

יוצקים לרינג שיושב על משטח ששומן מראש (אפשר עם חמאה) ומעט תערובת של קורנפלור וסוכר.

מיישרים את החלק העליון מניחים נייר אפייה ומיישרים שוב.

משאירים בטמפרטורת החדר ל-6 שעות לפחות.

חותכים לגודל הרצוי.

מפדרים שוב באבקה (אחרי שמערבבים יחד סוכר וקורנפלור) מכל הצדדים ושומרים בקופסה סגורה.

טיפים

**המתכון כאן הוא לשתי תבניות אינגליש קייק, אך אם הן אינן מספיק חגיגיות ניתן להמיר אותן בתבנית עגולה בקוטר 24 או 26. אל תשכחו לקשט בהתאם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות