עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער

לפעמים אחרי יום עבודה מתחשק לשתות קפה עם משהו קטן ומתוק. קרן קדוש מצאה את הפתרון בעוגות בחושות קטנות המשלבות פיסטוק עם פירות יער

12 עוגות אישיות דרגת קושי: קל
עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער
קרן קדוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

85 גרם שמן (1/2 כוס)

‎ 180 גרם סוכר 

‎3 ביצים

120 גרם אבקת פיסטוק

140 גרם קמח

1 ‎כפית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתייה

1 גביע ‎שמנת חמוצה

‎60 מ"ל חלב

4 כפות מחית פיסטוק

כוס פירות יער קפואים ומסוננים

הוראות הכנה

במיקסר: מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב, מורידים מהירות

ויוצקים את השמן פנימה בזילוף איטי.

בינתיים מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ואת כל הרטובים בנפרד.

מערבבים שליש מהתערובת היבשה לקערת המיקסר ולאחר מכן מחצית מהנוזל, מערבבים מעט ושוב מערבבים פנימה שליש מהיבשה, מחצית מהנוזל ומסיימים עם היבשה.

מערבבים פנימה את פירות היער

חשוב: שימו לב למעט בלישה, אלא רק להטמעה.

יוצקים את התערובת לקוקטים אישיים או לתבניות מאפינס כ- 3/4 מהגובה.

אופים במשך 25 דקות ב-170 מעלות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות