מתכון

עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער

לפעמים אחרי יום עבודה מתחשק לשתות קפה עם משהו קטן ומתוק. קרן קדוש מצאה את הפתרון בעוגות בחושות קטנות המשלבות פיסטוק עם פירות יער

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קרן קדוש
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:12 עוגות אישיות
עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער
עוגות בחושות אישיות של פיסטוק ופירות יער של קרן קדושצילום: קרן קדוש

רכיבים

  • 85 גרם שמן (1/2 כוס)
  • ‎ 180 גרם סוכר
  • ‎3 ביצים
  • 120 גרם אבקת פיסטוק
  • 140 גרם קמח
  • 1 ‎כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1 גביע ‎שמנת חמוצה
  • ‎60 מ"ל חלב
  • 4 כפות מחית פיסטוק
  • כוס פירות יער קפואים ומסוננים

הוראות הכנה

במיקסר: מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת קצף יציב, מורידים מהירות

ויוצקים את השמן פנימה בזילוף איטי.

בינתיים מערבבים את כל החומרים היבשים יחד ואת כל הרטובים בנפרד.

מערבבים שליש מהתערובת היבשה לקערת המיקסר ולאחר מכן מחצית מהנוזל, מערבבים מעט ושוב מערבבים פנימה שליש מהיבשה, מחצית מהנוזל ומסיימים עם היבשה.

מערבבים פנימה את פירות היער

חשוב: שימו לב למעט בלישה, אלא רק להטמעה.

יוצקים את התערובת לקוקטים אישיים או לתבניות מאפינס כ- 3/4 מהגובה.

אופים במשך 25 דקות ב-170 מעלות.

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ