כך תכינו גלידה ביתית בארבעה מרכיבים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כך תכינו גלידה ביתית בארבעה מרכיבים

חם לכם? נראה שכל מה שאתם צריכים כרגע זה גלידת אלפחורס שתכינו בעצמכם. בלי מכונת גלידה ובלי יותר כלים ללכלך

דרגת קושי: קל
גלידת אלפחורס ביתית
קרן קדוש
11תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

מכל חלב מרוכז (400 גרם)

‎2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה

360 גרם עוגיות אלפחורס טחונות גס + 10 עוגיות לקישוט

380 גרם ריבת חלב

הוראות הכנה

מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים פנימה את החלב המרוכז וממשיכים להקציף.

מוסיפים את העוגיות ומערבבים היטב.

מוסיפים את ריבת החלב בתנועות קיפול (לא לערבב הרבה, בכדי שישארו פסים של ריבת חלב בתוך הגלידה).

מקפיאים ללילה ומוציאים רגע לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות