מתכון לגלידה ביתית בארבעה מרכיבים ובלי מכונה

חם לכם? נראה שכל מה שאתם צריכים כרגע זה גלידת אלפחורס שתכינו בעצמכם. בלי מכונת גלידה ובלי יותר כלים ללכלך

קרן קדוש
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
קרן קדוש
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
גלידת אלפחורס ביתית

רכיבים

  • מכל חלב מרוכז (400 גרם)
  • ‎2 חבילות שמנת מתוקה להקצפה
  • 360 גרם עוגיות אלפחורס טחונות גס + 10 עוגיות לקישוט
  • 380 גרם ריבת חלב

הוראות הכנה

מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים פנימה את החלב המרוכז וממשיכים להקציף.

מוסיפים את העוגיות ומערבבים היטב.

מוסיפים את ריבת החלב בתנועות קיפול (לא לערבב הרבה, בכדי שישארו פסים של ריבת חלב בתוך הגלידה).

מקפיאים ללילה ומוציאים רגע לפני ההגשה.

קרן קדוש

שף קונדיטורית בעלת טור אפייה שבועי

תגובות