כיסוני פאי תפוחים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כיסוני פאי תפוחים

קינוח קל להכנה גם למאותגרים באפייה. את התפוחים המקורמלים אפשר להכין לפני ומי שממש מתעצל יכול גם לשים ריבה במקום. מתכון של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

18 יחידות דרגת קושי: קל
כיסוני פאי תפוחים
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

לבצק שקם:

גביע שמנת חמוצה

350 גרם קמח

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

למלית תפוחים מקורמלים:

5 תפוחיח גרנד סמית קלופים וחתוכים לקוביות של 2 סמ *2 סמ

12 כפות סוכר דמררה

4 כפות מים

כפית קינמון

2 כפות אגוזי מלך קצוצים (לא חובה)

הוראות הכנה

הכנת הבצק:

בקערת מיקסר מערבבים קמח וחמאה. מתחילים במהירות נמוכה ומגבירים.

אחרי דקה או שתיים מוסיפים שמנת חמוצה ומעבדים לבצק אחיד וגמיש.

עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך חצי שעה.

מרדדים על משטח של קמח וסוכר לעובי של חצי סנטימטר חותכים לריבועים של 4 ס"מ*4 ס"מ.

הכנת מלית התפוחים:

במחבת רחבה מערבבים סוכר ומים עד ליצירת קרמל.

מוסיפים תפוחים ומערבבים מידי פעם עד לריכוכם.

מורידים מהאש, מוסיפים קינמון ואגוזי מלך ומערבבים.

ההרכבה:

ממלאים מחצית מהריבועים במלית התפוחים וסוגרים עם מחצית השנייה של הריבועים,

מברישים עם מעט חלמון ומפזרים סוכר מעל.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 15-20 דקות ועד להזהבה.

כיסוני פאי תפוחים
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות