מבשלים לשבת: מתכון לבלונדיז עם פירות אדומים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מבשלים לשבת: בלונדיז עם פירות אדומים

עונת הפירות האדומים בשיאה, וזה בדיוק הזמן לשלבם בעוגה סופר קלילה שתשדרג לכם את הסופ"ש

דרגת קושי: קל
בלונדיז פירות אדומים
אבי מזרחי

תסכימו איתנו שככל שבחוץ חם יותר, כך החשק לעמוד במטבח יורד. זה לא אומר חלילה שהתיאבון שלנו פוחת, ההפך, אבל הצורך במתכון פשוט ומהיר הוא בלתי נמנע. מאיה רביבו, ראש מגמת הקונדיטוריה של המרכז הקולינרי דן גורמה, חולקת איתנו את הגרסה שלה לעוגת בלונדיז זריזה בתוספת פירות אדומים של קיץ. מדובר בגרסה הבהירה לבראוניז המוכר, שחוץ מהבדלי הצבע, מספקת תוצאה די דומה: דביקות, שוקולדיות וכמובן מתיקות מנצחת. כנסו למטבח וחממו  את התנור, השבת אוטוטו כאן. באדיבות מאיה רביבו ראש מגמת קונדיטוריה של דן גורמה

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

5 יחידות ביצים

1 כוס סוכר
3/4 כוסות קמח
70 גרם חמאה מומסת
130 גרם שוקולד לבן איכותי
כוס של פירות יער כמו פטל, אוכמניות, דומדמניות, דובדבנים וכדומה.

הוראות הכנה

במיקסר בעזרת מקצף מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה

מוסיפים  קמח לקציפת הביצים.

ממיסים בקערה על סיר עם אדים שוקולד וחמאה יחד (אפשר גם במיקרו).

מוסיפים בהדרגה להקצפה.

מקציפים  את התערובת כ-5 דקות במהירות בינונית עד גבוהה.

בתנועות קיפול מוסיפים פירות יער.

אופים ב-170 מעלות כ- 25 דקות.

כשנוצר קרום קשה וסדוק מלמעלה העוגה מוכנה. בתיאבון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות