שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

שרלוטקה: עוגת תפוחים רוסית קלה ומופלאה

הארץ
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
שרלוטקה, עוגת תפוחים רוסית
צילום: רוני קשמין

רכיבים

הוראות הכנה

פרוסת שרלוטקה, עוגת תפוחים רוסית
אחרי שמצננים מעט, הופכים את התבנית כך שהתפוחים יהיו בצידה העליון של העוגה, ומפזרים אבקת סוכר מעלצילום: רוני קשמין

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ