ברקוקס – דייסת אורז מרוקאית - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ברקוקס – דייסת אורז מרוקאית

קינוח שהוא ארוחה קטנה. את הגרסה המרוקאית לדייסה מגישים בתור מנה אחרונה

דרגת קושי: קל
ברקוקס – דייסת אורז מרוקאית
Getty Images ISRAEL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות אורז מבושל ללא מלח (1 כוס אורז לא מוכן, לעשות לפי הוראות היצרן)

1 כוס חלב
כף חמאה
2 כפות סוכר
מקל וניל
מעט קינמון
לקישוט:
נענע
גלידת וניל איכותית
5 כפות מי ורדים

הוראות הכנה

1. מכינים את האורז: מבשלים את האורז המבושל עם החלב, החמאה והסוכר בסיר בינוני על אש נמוכה. חוצים את מקל הווניל, מגרדים את הגרגרים לתוך הסיר ומבשלים כ-5 דקות.

2. מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומחכים כ-40 דקות עד שתתרכך.

3. מוסיפים מי ורדים ומערבבים היטב. מחזירים למקפיא.

הגשה: מגישים את האורז בצלחת הגשה יפה (אפשר לסדר מנות אישיות ברינג) ולצידו כדור גלידה מעוטר בקינמון ובנענע.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות