שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אצבעות נוטלה עם חלבה וקראמבל אגוזי לוז

מאיה כהן, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אצבעות נוטלה עם חלבה וקראמבל אגוזי לוז
אצבעות נוטלה עם חלבה וקראמבל אגוזי לוזצילום: מגד גוזני
מאיה כהן, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

לבצק:

למילוי:

לקראמבל:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ