ההתמכרות הבאה שלכם: בלונדיז נוטלה וגבינת שמנת

האחים הבהירים של הבראוניז, כאן בגרסה מושחתת ובכל זאת מאוזנת, שמשלבת בין מתיקות ואגוזיות של נוטלה לעומת חמיצות ועושר של שמנת. מתכון של מאיה כהן מקפה ליזלוטה

מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בלונדיז נוטלה וגבינת שמנת
בלונדיז נוטלה וגבינת שמנתצילום: מגד גוזני
מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות