מתכון |

טרייפל מוס יוגורט ותפוחים

קינוח חגיגי, או אם תרצו, עוגת מוס מפורקת. מכיוון שהמנה מוגשת בתוך קערה אפשר לוותר על הג'לטין. מתכון של השף קונדיטור מיקי שמו מתוך ספרו החדש "אפייה טובה"

מיקי שמו, שף קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
טריפל יוגורט
טרייפל יוגורט צילום: דניאל לילה
מיקי שמו, שף קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:מתאים לקערה קוטר (18)

תגובות