כדורי שוקולד למתקדמים - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כדורי שוקולד למתקדמים

ככל שהשוקולד משובח יותר - כך גם התוצאה. את כדורי השוקולד מצפים בשלושה ציפויים שונים ומקבלים כדורי שוקולד כמו שמעולם לא טעמתם

דרגת קושי: קל
דרימזטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2/3 כוס שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס אבקת קקאו
1/2 כוס פיסטוקים קלופים, קצוצים גס
1 כפית ליקר תפוזים (לא חובה)

הוראות הכנה

1. שמים את הסוכר בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים.

2. שמים את השמנת בסיר ומרתיחים. מסירים מהאש ומניחים בצד 15 דקות.

3. מצפים תבנית בנייר שעווה. מכינים תבנית נוספת, ללא ציפוי נייר.

4. מחזירים את השמנת לרתיחה. שמים את קוביות השוקולד בקערה ויוצקים עליהן את השמנת הרותחת. בוחשים עד שהשוקולד נמס, ומוסיפים את הליקר, אם רוצים.

5. יוצקים את התערובת לתבנית ללא ציפוי נייר ומשטחים אותה במרית. מעבירים לתא ההקפאה ל-15 דקות כדי שהשוקולד יתקשה מהר.

6. קורצים בכף מן השוקולד, ומגלגלים לכדורים בקוטר 2 ס"מ. מניחים את הכדורים על התבנית המצופה נייר שעווה. מצננים כחצי שעה.

7. שמים בקעריות נפרדות את הסוכר, הקקאו והפיסטוקים הקצוצים, ומגלגלים כל כדור באחד מהם, לפי בחירה. אפשר גם לערבב ולגלגל את הכדורים ביותר מציפוי אחד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות