עוגיות "למבוגרים" עם פקאן, פיסטוק, שוקולד מריר ומלח מעושן

עוגיות שוקולד צ'יפס נחשבות בדרך כלל לעוגיות "לילדים", אבל בשינוי קל של המרכיבים ניתן להפוך אותן לעוגיות מעניינות ולא מתוקות מדי. מתכון של השף קונדיטורית מאיה כהן מקפה ליזלוטה

מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עוגיות "למבוגרים" עם פקאן, פיסטוק, שוקולד מריר ומלח מעושן
עוגיות "למבוגרים" עם פקאן, פיסטוק, שוקולד מריר ומלח מעושןצילום: מגד גוזני
מאיה כהן, שף קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות