עוגה מגבינת הטבורוג הרוסית - עוגות וקינוחים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגה מגבינת הטבורוג הרוסית

את גבינת הטבורוג הרוסית למדו בני כל התפוצות להוקיר ולכבד. במיוחד נזכרים בה ערב שבועות, מכיוון שמרקמה צפוף, היא מומתקת קלות ולעתים מבושמת בווניל ובצימוקים

תבנית בקוטר 26 ס"מ דרגת קושי: קל
עוגת גבינת טבורוג
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם גבינת טבורוג או טבורוג דובדבן

6 ביצים מופרדות, בטמפרטורת החדר

1 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

3 כפות סולת

קצת קליפת לימון מגוררת

3 כפות ליקר תפוזים או אמארטו

2 גביעי שמנת חמוצה (אופציה)

הוראות הכנה

מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, וכשעולה קצף יציב ממשיכים להקציף תוך הוספה הדרגתית של סוכר.

מעבירים את הקצף לקערה אחרת, אך מותירים מעט ממנו בקערת המערבל, או בקערה שבה הוקצפו החלבונים. שמים בקערה את החלמונים, הגבינה וכל יתר החומרים ומערבלים. מוסיפים את הקצף ומקפלים בעדינות או מערבלים במהירות נמוכה.

משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ (אפשר גם פיירקס), ואופים שעה ב-180 מעלות צלזיוס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות