עוגיות מטריפות בלי קמח וב-4 מרכיבים בלבד

עוגיות מהירות וממכרות שכיף וקל מאוד להכין, במיוחד אם אתם זקוקים לתעסוקה לילדים, ללא קמח וביצים וכאלו שאפשר להפוך בשניות גם לידידותיות לטבעונים

רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
עוגיות "עוגיפלצת" מהירותצילום: רוני קשמין
4 מרכיבים ו-5 דקות הכנה, עוגיות "עוגיפלצת"צילום: רוני קשמין

רכיבים

  • 2 כוסות שיבולת שועל (אפשר להשתמש גם בגרסת האינסטנט או ללא גלוטן)
  • 2 בננות בשלות
  • כוס (250 גרם) חמאת בוטנים
  • חצי כוס (כ-100 גרם) עדשים צבעוניות כמו m&m או שוקולד צ'יפס (או שניהם)

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בקערה, מועכים את הבננות, מוסיפים את יתר החומרים למעט העדשים הצבעוניות או השוקולד צ'יפס ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את העדשים או השוקולד צ'יפס לתערובת ומערבבים בעדינות.

יוצרים מהתערובת כדורים גדולים (במשקל כ-75 גרם לכדור) – אפשר גם קטנים יותר – ומניחים במרווחים על תבנית עם נייר אפייה.

מכניסים לתנור ואופים כ-15-17 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.

רק 4 מרכיבים ו-5 דקות הכנה, עוגיות עוגיפלצת צילום: רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ